Economiestraat 39 BU 12
6433 KC Hoensbroek
Telefoon :+31 (0)45-5232782
Fax :+31 (0)45-5233036

Algemeen

Indien u asbestverdacht materiaal in en om uw woning tegenkomt is het allereerst van belang om te bepalen of dit daadwerkelijk asbest is en hoe schadelijk dit materiaal is. Meestal is asbest niet gelijk schadelijk voor de gezondheid, indien u het materiaal ongemoeid laat. Maar het is altijd beter om te laten bepalen hoe hiermee om te gaan. U kunt hiervoor een gecertificeerd inventarisatiebureau inhuren of BAZ inschakelen die een monster voor u neemt en dit laat analyseren.

Mocht het monster asbest bevatten dan is helder hoe schadelijk deze asbest is, de verwijderingswijze kan dan ook worden bepaald.

Indien u wil overgaan tot het laten saneren van de asbest dan dient u ten alle tijde een asbestinventarisatie, en een sloopvergunning in uw bezit te hebben, dit traject kan BAZ voor u verzorgen. Vanaf Juni 2017 is LAVS (Landelijk Asbest Volg Systeem) een verplichting, BAZ neemt al deze formaliteiten voor u uit handen.

 

 

Doelstelling

 

Onze doelstelling is om de opdrachtgever een totaalpakket aan diensten te kunnen aanbieden om deze geheel te ontzorgen. Vanuit ons centraal gelegen bedrijfspand, hebben wij de doelstelling om dagelijks met de nieuwste methoden, technieken en vakkennis de wensen van de opdrachtgever uit te voeren. Om dit te realiseren, maken wij gebruik van de modernste machines en apparatuur  en hebben wij een goed opgeleid team met vakmensen, die allen in het bezit zijn van de benodigde certificaten, zoals het certificaat Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV) of Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA). Tevens is er ook een Asbestdeskundige (AdK) in ons team. 

U als opdrachtgever kan en mag van ons verwachten dat wij voor u een sterke partner zijn voor het uitvoeren van al u opdrachten op het gebied van totale asbestsaneringen en sloopwerken. Maar ook herstelwerkzaamheden zijn bij ons in goede handen.

Advies

Het ondersteunend advieswerk in de voorbereidende fase is voor BAZ-Groep een speerpunt in het dienstenpakket. Het meedenken met onze klanten is voor het creëren van toegevoegde waarde van onze klanten essentieel. De BAZ-Groep staat voor een gedegen advies op maat dankzij de know-how welke door de jaren heen ontwikkeld is.
Kenmerken van de BAZ-Groep zijn: Ontzorgen van de klant in kleine (schoorsteen saneren) tot grote (volledig bedrijfspand) projecten in de meest brede zin van het woord. Sloop, saneren en renoveren kunnen wij u als totaalpakket aanbieden.

Ook op het gebied van brandwerende constructies (wanden, plafond en doorvoeren) welke ook regelmatig als asbesthoudend worden verwijdert hebben wij een goed team van deskundigen voor u klaar staan.